RAMAI rakan-rakan saya yang menghabiskan ratusan ringgit bahkan

sehingga ribuan ringgit semata-mata untuk buat kad kahwin sahaja.

5 Minit sahaja untuk meneliti keseluruhan laman Minisite ini dan

buat keputusan BIJAK untuk berjimat segera.

HASILKAN KAD KAHWIN SENDIRI

DENGAN MODAL HANYA 20 Sen SAHAJA.

JIMAT SEGERA SEHINGGA 300% SEKARANG!!!


Bakal-bakal Pengantin, Pengusaha Kad Kahwin dan Designer.

Dek kerana nak semuanya nak mudah anda sanggup menghabiskan wang

sehingga ribuan ringgit semata-mata untuk kad jemputan kahwin. Jika anda

mencetak kad perkahwinan anda sebanyak 1000 keping pada harga RM1.50

untuk sekeping kad anda terpaksa membayar sebanyak RM1500.

// uishh banyak tu.....

Sekiranya anda memilih kad kahwin ekonomi (biasa punya) yang dijual dalam

40-50 sen sekeping dengan minima 1000 unit, anda perlu membayar sebanyak

RM500.

YA, kata orang sekali seumur hidup

Memang sekali seumur hidup, tetapi mengapa perlu membazir. Mengapa tidak

anda sendiri mengurangkan sedikit perbelanjaan anda sekiranya ada ruang

untuk anda berjimat.

Template Kad Kahwin Yang Menjimatkan Anda

Saya memberi peluang kepada anda untuk berjimat. Buat sendiri kad kahwin

anda dan saya jamin anda boleh JIMAT sehingga 300%.

Saya menyediakan lebih dari 50 design template kad kahwin siap sedia untuk

anda pilih dan gunakan. Anda boleh pinda sesuka hati anda, anda boleh ubah

suai mengikut sedap mata memandang dan kad kahwin anda siap sedia untuk

digunakan.

Perisian Yang Anda Perlukan

Anda memerlukan beberapa perisian seperti di bawah :

* Adobe Photoshop CS

* Adobe Illustrator CS

Perisian diatas diperlukan untuk anda melakukan pindaan dan pengubahsuaian.

Jangan risau, designnya sudah saya siapkan. Cuma anda perlu pinda nama

anda, alamat anda, peta anda dan apa yang anda fikirkan perlu dipinda.

Kualiti Yang Menjamin Kepuasan Anda 101%

Saya sediakan design didalam format .ai (memerlukan perisian Adobe Illustrator)

yang tidak perlu dipertikaikan lagi kualiti grafiknya. Saya juga turut menyediakan

file dalam format .psd (memerlukan perisian Adobe Photoshop) dengan 300dpi

yang pastinya membuat anda tak perlu gusar. Kualiti gambar pada 300dpi

pastinya memberi kepuasan yang maksima kepada anda.

Tiada punya masalah .....ikon senyum

APA YANG ANDA DAPAT DENGAN PEMBELIAN INI

50 Design Kad Kahwin dalam format .ai

10 Design Kad Kahwin dalam format .psd

Himpunan Ayat-ayat, hadis dan doa

BONUS : Pelbagai bentuk grafik/ gambar dan objek sampingan

BONUS : Kaligrafi KHAT ayat undangan (high resolution .jpeg)

BONUS : 3 Design Kad kahwin Lengkap dalam format .ai bersaiz A4

Nota 20 sen Membuatkan Anda Berjimat Sehingga 300%

Bersama dengan pembelian ini saya sertakan satu nota yang menceritakan

bagaimana anda nak menghasilkan kad kahwin dan mampu berjimat sehingga

300%. Sebelum ini saya memberikan nota ini secara percuma, namun setelah

saya membuat sedikit kerja menaiktaraf, saya rasa NOTA ini terlalu bernilai untuk

saya berikan percuma. Anda boleh dapatkan bersama dengan pembelian ini.

Saya nak anda BERJIMAT!!!

Anda mungkin terpaksa membayar sekuranya RM30-RM80 (di KL) untuk upah

design sahaja. Bukan 50 design tetapi hanya 1 design sahaja. Kalau 50 design

anda darab lah sendiri berapa jumlahnya.

Dengan pembelian ini saya akan membeliakkan mata anda. Bukan sebab

harganya yang mahal tetapi saya letak harga yang sangat-sangat murah untuk

kandungan yang akan anda dapat seperti di atas.

Hanya RM2 untuk 1 design ??? ........RM80 x 50 design = RM4000 ???

Kalo belian di site saya di http://c8tive.com , anda perlu membayar RM10 untuk 1

design lengkap yang dah dijadikan readymade. Cubalah anda kira pula berapa

jumlahnya...hehhehe

RM10 x 50 design = RM500 ???

Jangan risau. Walaupun nilai sebenar design-design yang saya buat termasuk

bonus-bonus yang diberikan melebihi RM4000, tetapi saya tidak mengenakan

bayaran sebegitu tinggi kepada anda semua.


Anda cuma perlu bayar RM2 untuk 1 design yang saya siapkan untuk anda.

YA, RM2 sahaja. Jumlah kesemuanya ialah RM120=60 design. Murah kan ???

Saya less lagi ckit. RM100 sahaja ...ok ???

MUKTAMAD RM100 sahaja untuk kesemua diatas. Penjimatan yang sangat

gila-gila. Anda dah tak perlu fikir panjang. Dapatkan segera sebelum saya

mengubah fikiran untuk menaikkan harga..... ikon senyum

Roslina Othman

http://c8tive.com

ps : Saya sangat-sangat mencadangkan kepada anda untuk mendapatkan

produk ini segera. Ini berikutan saya akan menaikkan harga bila-bila masa sahaja

disebabkan tekanan dari beberapa designer lain yang merungut harga yang saya

letakkan terlalu murah.

© 2014 Template Kad Kahwin Raflesia. Powered by Mininiaga